Lokale ondernemers: wij zijn geopend!

In deze tijd zijn er genoeg lokale ondernemers uit Ommen, Hardenberg en omgeving die er de schouders onder zetten en op – soms zeer creatieve wijze – toch een veilige weg vinden om open te blijven, diensten en producten aan te bieden en zelfs extra service te bieden zoals bezorging en speciaal gecreëerde afhaalpunten. Om deze ondernemers een zetje in de rug te geven en tegelijkertijd mensen te informeren, willen we hun initiatieven hier volop onder de aandacht brengen.


Bakkerij ten Brinke en Sis & Bro bakery blijven bakken!

Bestel op onze webshop: www.bakkerijtenbrinkeshop.nl

Lieve mensen,

Het is een onzekere en spannende tijd!
Als mens maar ook als ondernemer.

Wij willen graag iedereen ondersteunen waar wij dat kunnen! We werken volgens de norm van het RIVM, meerdere malen ontsmetten wij onze werkplek en machines om besmettingen te voorkomen! Wij bakken gewoon vers brood!

Om zo veel mogelijk mensen te voorzien van versgebakken brood gaan wij gratis bezorgen in Ommen indien nodig! Afhalen in de winkel is ook mogelijk! Graag een dag van te voren bestellen zodat wij voor de volgende dag onze bezorg route kunnen uitstippelen. Betaling kan via een tikkie of overgemaakt worden.

Wij hopen zo op gepaste wijze jullie van verse producten te voorzien!

Met vriendelijke groet,

Bakkerij ten Brinke
Kruisstraat 2, Ommen
Tel. 0529 – 451 561
info@bakkerijtenbrinke.nl

Sis en Bro Bakery
Markt 50, Ommen
Tel. 0529 – 466 250
info@sisandbrobakery.nl


Veltmaat keurslager

Varsenerstraat 3A, Ommen
Tel. 0529 – 451 353 / info@veltmaat.keurslager.nl
www.veltmaat.keurslager.nl

Ook wij nemen extra maatregelen!
Betalingen het liefst per pin (wij zullen meerdere malen per dag de pin ontsmetten).

Hygiëne regels zijn aangescherpt naast de regels die er altijd zijn – extra handen wassen, oppervlakten en voorwerpen houden we extra schoon.

Proefschaaltjes zullen de komende tijd niet meer op onze toonbank staan.

Mocht u door omstandigheden niet naar de winkel kunnen komen bezorgen wij vanaf €25,- tot aan de deur (Bel naar de winkel voor meer informatie).


Expert Ommen

Gasthuisstraat 3, Ommen
Tel. 0529 – 451 406 / ommen@expert.nl
www.expert.nl/winkels/ommen

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Ondanks de aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan zijn wij “gewoon” geopend.Wij vragen u om uw gezonde verstand te gebruiken. Heeft u of iemand in uw omgeving symptomen, dan vragen wij u om niet naar de winkel te komen of de al geplande bezorg- of reparatieafspraken af te zeggen. Wij zullen deze afspraken dan op een later moment uitvoeren.In de winkel vragen wij iedereen om afstand te bewaren, en mits mogelijk met pinpas af te rekenen.Wij zijn telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op 0529451406. Daarnaast natuurlijk ook via Facebook Messenger en Instagram.Heeft u nou echt iets nodig en wilt u liever niet naar de winkel komen, dan hebben wij de mogelijkheid om u via Whatsapp of telefonisch te adviseren. Wij proberen u binnen de openingstijden dan zo snel mogelijk te woord te staan.Wij komen vanzelfsprekend alle bestellingen bij u afgeven!Bestellingen via de website worden allemaal in behandeling genomen.NB! De reparatie van noodgevallen (kapotte vriezers, geen beeld op tv, defecte wasautomaat etc.) zullen natuurlijk wel doorgang vinden.
De openingstijden zijn nu als volgt:
Maandag 13:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 10:00-17:00

Tuin & Kado – Wij denken met u mee!

Jachthuisweg 10A, Hardenberg
Tel. 0523 – 27 10 59
www.tuin-kado.nl

Wij zijn gewoon geopend, maar realiseren ons heel goed dat wij extra voorzichtig moeten zijn om besmetting te voorkomen. Wij maken pinapparaten, winkelwagentjes, etc. extra goed schoon. Wij zijn een ruime winkel waar genoeg ruimte is om afstand te nemen van elkaar tijdens het uitzoeken van de producten.

Mocht u nou niet de deur uit kunnen, of durven, maar u wilt wel graag in uw tuin aan de slag, om bijvoorbeeld te bemesten of uw bloembakken te vullen, of te planten, mail of bel ons dan. Wij kunnen uw bestelling aan de deur afleveren. Binnen een straal van 5 kilometer doen wij dit GRATIS ( uitgezonderd graszoden) en u kunt betalen via onze mobiele pin, die wij uiteraard goed schoonmaken.

Bezorgingen moeten wij wel inplannen.