Huis van de maand

Uniek gelegen vrijstaand landhuis met mogelijkheid tot dubbele bewoning. Deze zeer royale woning ligt in het buitengebied van Dalfsen op een perceel van ca. 2650 m2 grond. Een eigen oprijlaan met parkeergelegenheid en bijgebouw zijn bij de koop inbegrepen.

Peezeweg 5, Dalfsen – € 695.000,- k.k.

De woning is in 2009 gebouwd en in alle opzichten voorbereid om dubbel bewoond te worden. Zogenaamde inwoning, mantelzorg of een andere vorm van samenwoning is hier mogelijk. De gezamenlijke entree is eenvoudig te scheiden, indien gewenst.

Het woonhuis heeft op de begane grond twee ruime woonkamers met ieder een luxe inbouwkeuken en bijkeuken, waar wasmachine- en droger-aansluitingen aanwezig zijn. Op de vloer van de gehele begane grond liggen plavuizen. Vanuit beide bijkeukens is een trapopgang naar de 1e verdieping waar 8 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig zijn. Aan beide zijden van het dak zijn dakkapellen geplaatst, dit creëert veel extra ruimte. Beide badkamers zijn voorzien van vloerverwarming, een dubbele wastafel, ligbad, aparte doucheruimte en toilet. Uitgevoerd in modern sanitair en kleurstelling. Middels een vlizotrap is de vliering te bereiken, die voornamelijk als bergruimte te gebruiken is.

Vanuit de woonkamers is er vrij uitzicht over de landerijen. De tuindeuren uitkomend op de terrassen zijn zodanig gesitueerd dat er voldoende privacy is.

In het bijgebouw is een praktische keuken, meerdere vertrekken, doucheruimte en tevens een bovenverdieping met aparte ruimtes aanwezig. Dit gebouw leent zich prima als hobbyruimte of kantoorruimte.

De gebouwen en de tuin worden met grote zorg onderhouden en verkeren daardoor in een uitstekende staat.

Maak een afspraak voor een bezichtiging en ervaar de rust, het uitzicht en bekijk de mogelijkheden die dit object te bieden heeft.
Aanvaarding is mogelijk vanaf 1 mei 2019.

Meer informatie? Kijk dan hier. Dit huis van de maand wordt aangeboden door Goudzwaard Makelaardij.

Prinsenstraat 10, 7721 AJ Dalfsen
Tel. 0529 43 20 58
info@goudzwaard.nl
www.goudzwaard.nl

Foto's 6