Huis van de maand

Namens de Stichting Imminkhoeve bieden wij de voormalige (rolstoelvriendelijke) groepsaccommodatie Het Laarhuis in Ommen aan. Het gebouw, dat voorheen in gebruik is geweest als groepsaccommodatie voor zorg, ligt op een ruim perceel ter grootte van circa 9.750 m2. De locatie ligt naast het station van Ommen en grenst aan Landgoed Het Laer. Het 498 km lange Pieterpad, een prachtige en geliefde wandelroute van Pieterburen naar de Sint Pietersberg, loopt langs deze locatie.

Stationsweg 37, Ommen – € 1.995.000,- k.k.

De bebouwing omvat circa 2.700 m2 bruto vloeroppervlakte, alles gelegen op de Begane Grond. Er is 1 hoofdgebouw welke bestaat uit meerdere vertrekken, waaronder 48 sobere slaapkamers voorzien van eigen douche en toilet. In het midden van het gebouw ligt een bar met een restaurant of vergaderruimte voor ca 100 personen en openslaande deuren geven toegang tot het terras. Het terras biedt ruimte voor zo’n 50 personen en biedt uitzicht op het wandelpad en het aangrenzende landgoed. Er is een kelder- en zolderruimte voor opslag van materialen aanwezig.Aan de voorzijde van het pand ligt de receptie en daarnaast is er een keuken met bar en een zonnige restaurant dan wel vergaderruimte voor circa 75 personen. Dit gedeelte kijkt uit op het station.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een grote centrale keuken, een kleine voorbereidingskeuken en afwasruimte en een opslag/magazijnruimte.

Er mag ook nog nieuw gebouwd worden tot een max. bebouwingsvolume van 70%. De benodigde vergunningen zijn reeds verleend.

Kortom, dit object biedt uitstekende kansen!

Locatie
Het object ligt in het westen van de gemeente Ommen. Het landschap kenmerkt zich met name door mooi bebost en landelijk gebied. Het perceel is gelegen tussen het station van Ommen en Landgoed Het Laer; o.a. een prachtige trouwlocatie. Het Pieterpad is een geliefde wandelroute in Nederland en een stoplocatie van deze route. Ommen is een gezellig en toeristisch dorp gelegen aan de Vecht.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar via autoweg en d.m.v. openbaar vervoer (trein en bus); tegenover het station van Ommen gelegen.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 2.700 m2.

Kadastrale gegevens
Gemeente Ommen, sectie H, nummers 7509, 7792 en 6911, groot 9.736 m2.

Koopprijs
EUR 1.995.000,- kosten koper

Aanvaarding
In overleg

Overige gegevens
Voor meer informatie kunt u toegang krijgen tot de online dataroom. Hierin vindt u meer informatie waaronder plattegrondtekeningen. Voor een inlogcode kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Meer informatie? Kijk dan hier.

Dit huis van de maand wordt aangeboden door Goudzwaard Makelaardij.

Prinsenstraat 10, 7721 AJ Dalfsen
Tel. 0529 43 20 58
info@goudzwaard.nl
www.goudzwaard.nl

Foto's 6