Huis van de maand

Het boshuisje is een recreatiebungalow op 2180 m2 eigen grond, met vrijstaande garage, gelegen aan de zuidelijke rand van het park Zonnebloem West.

Bergweg 21 Lemele – € 189.000,- k.k.

U bent eigen baas, hebt alle vrijheid en lage jaarlijkse kosten: geen parkbeheerder en geen VVE. Geen erfpacht en geen parklasten.

Door de ligging aan de bosrand is er vrij uitzicht over de landerijen en directe toegang tot de openbare weg. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen grond.

De locatie is aan de voet van de Lemelerberg, tussen Lemele en Lemelerveld. Zowel de vrije natuur van de Lemelerberg als het comfort van het winkelcentrum van Lemelerveld zijn heel dichtbij.

De woning is het hele jaar te gebruiken. De traditioneel gebouwde woning dateert van 1965 maar is in 2010/2011 gemoderniseerd, uitgebouwd en onderhoudsarm gemaakt. Alle kamers in de woning zijn voorzien van cv. De staat van onderhoud is dan ook erg goed. In de woonkamer staat tevens een houtkachel, die gezellige warmte geeft in de koude maanden. Er is voldoende hout voorhanden uit eigen bos!

U vindt hier privacy, rust en luwte. Het grote perceel is rondom het huis ingericht als onderhoudsvriendelijke tuin met een groot terras en gazon, en bestaat verder uit goed onderhouden bos met machtige bomen.

Voor het buitenwerk is gebruik gemaakt van onderhoudsarme materialen. Het dak is zwaar geïsoleerd, de HR++ ramen zijn gevat in kunststof kozijnen, alle laaggeplaatste ramen zijn voorzien van veiligheidsglas en de vloeren zijn voorzien van opleg platen. De HRE cv ketel levert ook het warme tapwater in de badkamer en voor warmwater in de keuken is er een aparte geiser.

INDELING:
Entree en gang (geheel betegeld), woonkamer, keuken, 3 slaapkamers ieder voorzien van een vaste wastafel met warm en koud water, badkamer met zwevend toilet, badmeubel met dubbele wastafel, aparte spoelbak en ruime inloopdouche, berging met cv-ketel en wasmachineaansluiting, 2e toilet (zwevend), extra bergruimte in de (nog intakte) voormalige doucheruimte.

Aanvullende informatie:
– De garage is voorzien van elektriciteit en heeft diverse wandcontactdozen.
– De elektra meterkast is conform de huidige voorschriften van buitenaf toegankelijk voor het nutsbedrijf.
– De woning wordt te koop aangeboden inclusief inventaris.

Wat maakt deze woning uniek?
– De prachtige omgeving.
– De vrijheid en privacy van het grote eigen perceel.
– De onderhoudsarme buitenkant van de gebouwen.
– De ligging nabij de plaatsen Ommen, Hellendoorn, Raalte, Dalfsen en Heino.
– Op slechts 30 autominuten rijden van de hanzesteden Zwolle en Deventer.

Meer informatie? Kijk dan hier.

Dit huis van de maand wordt aangeboden door Goudzwaard Makelaardij.

Prinsenstraat 10, 7721 AJ Dalfsen
Tel. 0529 43 20 58
info@goudzwaard.nl
www.goudzwaard.nl

Foto's 6