Gouden Duim

Bent u wel eens onverwacht in de watten gelegd door een bedrijf uit de gemeente Ommen? Of heeft een ondernemer u op een geweldige manier geholpen toen er problemen waren? Dan zoeken wij uw verhaal voor de ‘Gouden Duim’.

RondOmmen

De ‘Gouden Duim’ van Rondommen.nl Magazine is gebaseerd op de warme douche die wordt gegeven door het televisieprogramma TROS RADAR, alleen dan specifiek gericht op bedrijven die actief zijn binnen de gemeente Ommen.

Spelregels voor de ‘Gouden Duim’

  • Consumenten hebben voor de 1e ‘Gouden Duim’ de mogelijkheid tot aan 01-12-2015 bedrijven op te geven.
  • Hierin moet goed beschreven staan wat het desbetreffende bedrijf heeft gepresteerd en waarom het de ‘Gouden Duim’ verdient. (zie het voorbeeld onder aan dit bericht)
  • De ‘Gouden Duim’ bestaat uit een beeldje dat het bedrijf mag houden / op toonbank mag plaatsen
  • Elk kwartaal maken bedrijven kans op de ‘Gouden Duim’ met op het eind van elk jaar een jaar winnaar door de consumenten uit de gemeente Ommen gekozen.

Het winnende bedrijf krijgt gratis aandacht d.m.v. ons platform Rondommen.nl en het Rondommen.nl Magazine, met onder andere een groot interview en een filmpje.

Hierbij roepen wij alle consumenten in de gemeente Ommen op, die een meer dan geweldige ervaring hebben met een bedrijf uit hun eigen gemeente om deze bedrijven aan te melden. Aanmelden kan per mail op: redactie@rondommen.nl. Belangrijk is om naast het bedrijf ook erbij te schrijven wat er is voorgevallen en waarom u zo tevreden bent.

In de gemeente Dalfsen hebben we met het Dalfsennet.nl Magazine met groot succes de eerste duim uitgedeeld. De eerste duim ging naar Wijnberger mannenmode:

Consumenten binnen de gemeente Ommen, laat van u horen! We zien uw inzending graag tegemoet op redactie@24webvertising.nl.