Leerlingen Boslust zetten zich in voor Sjaki-Tari-Us

Vrijdag 13 januari hebben de leerlingen van de Boslust school dependance “de Laarakkers”, samen met Thijs Scholte zich ingezet voor kinderen met een beperking op Bali, onder de slogan: “Niet minder, maar anders begaafd”. Door hun zelfgemaakte producten te verkopen en auto’s te wassen, is er een bedrag van €1011,87 opgehaald voor de stichting Sjaki-Tari-Us op Bali.

Sjaki-Tari-Us laat kinderen met een beperking weer meetellen. Deze kinderen hebben vanwege religieuze redenen weinig toekomst op Bali. Met het opgebrachte geld wordt er een “steentje” bijgedragen voor het nieuwe schoolgebouw.

Thijs Scholte vertrekt op 5 februari, vanwege zijn minor: Sport Therapy for Empowerment, voor 4,5 maand naar Bali. Hij gaat daar de stichting Sjaki-Tari-Us helpen door sportaanbod te creëren voor de kinderen. Thijs zal de opbrengst van de actie zelf overhandigen aan de Thijs van Harte, de oprichter van de stichting.

Indien u de stichting een warm hart wilt toedragen, kan er nog steeds geld gestort worden op: NL34 RABO 0110 2505 16 t.n.v. T. Scholte o.v.v. Actie Sjaki-Tari-Us.

Voor meer informatie: www.sjakitarius.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten