Stonegood beleeft primeur bij Calluna

Komende zaterdagavond 29 april speelt de band Stonegood bij rockcafe Calluna in Ommen. De groep heeft in korte tijd een hype om zich heen weten te creëren met hun lachwekkend steenkolen Engels repertoire. Bij Calluna zal dit succesvolle concept ook voor het eerst ook op een Brits publiek getest worden.

Zaalhouder Bert Zielman legt uit: “Onder de aanwezigen is er een groep van zo’n 25 Engelse en Schotse gasten. Ze komen hier al jaren voor de gezelligheid. Het wordt interessant om te zien hoe zij temidden van het Nederlandse publiek zullen reageren op het tenenkrullende Louis van Gaal-Engels van Stonegood. Kom dat zien! Ha, waarschijnlijk snappen ze er geen zak van. Maar gelukkig kunnen ze altijd nog genieten van de muziek, want het is bovendien ook nog eens een prima strakke band”.

Stonegood, met bandleden van Mooi Wark, Jovink & de Voederbietels, De Zingende Fresia’s en Mannenkoor Karrespoor, scoorde recentelijk nog een heuse internet-hit met hun grappige vertolking van Youp’s kerstklassieker ‘Flappy’ in een mix met AC/DC klassieker ‘Highway to Hell’. Meer dan een miljoen mensen zagen de hilarische clip op Facebook, YouTube en Dumpert. Zelfs het NOS journaal besteedde aandacht aan de band.

Het publiek bij Calluna hoeft geen letter te missen van de show. Op schermen bij het podium worden alle songteksten namelijk terplekke van ondertiteling voorzien. Aanvang: 21.30 uur. De entree bedraagt slechts €7,50 en Stonegood verloot op Facebook een tiental vrijkaartjes aan diegenen die de leukste quasi Engels getinte selfies opsturen. Stonegood adviseert: “komen en meefeesten, want fake buy too bang! Oftewel vaak bu-j te bange…”

Artikel delen:
Video 1
Video: Stonegood
Foto 1
Gerelateerde berichten