Politie zoekt getuigen woningoverval in Ommen

Een 50-jarige man uit Ommen is donderdag 18 mei in zijn woning aan de Friesendorpstraat overvallen door een man en daarbij gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen van de overval.

De bewoner liep ’s ochtends rond 09.15 uur naar beneden en zag plotseling een man in de hal staan. De man kon binnenkomen omdat de voordeur open stond in verband met schilderwerkzaamheden. De bewoner kreeg direct een klap of schop en kwam te vallen. Daarbij raakte hij gewond aan zijn hoofd en raakte hij buiten bewustzijn. Toen hij weer bijkwam was de dader gevlogen.

Het slachtoffer is eerst zelf op zoek gegaan naar de dader maar trof hem niet meer aan. Hij meldde zich daarna bij de politie. Die is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van het incident. De overvaller betrof een donkergetinte man van 25-30 jaar oud en circa 1.75 m lang.

Hij had zwart krullend haar. Verder had hij een dun snorretje. De politie roept personen die donderdagochtend in de omgeving van de Friesendorpstraat iets gezien hebben dat met de zaak te maken kan hebben op, om zich te melden bij de politie in Ommen via telefoon 0900-8844.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten