Vrijwilligers VacatureBank Ommen week 27

In Ommen worden veel activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Vrijwilligerssteunpunt Ommen presenteert op vrijwilligerssteunpuntommen.nl het aanbod van vrijwilligers en de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken.

In deze rubriek een greep uit vraag en aanbod:

  • Taalpunt Ommen zoekt taalcoach voor laaggeletterde voor ondersteuning bij het beter leren lezen en schrijven.
  • Baalderborg groep zoekt spelletjesvrijwilliger voor woonvorm Linde, waar 14 cliënten met een matige verstandelijke beperking wonen, met name bedoeld voor de ouderen, om in de huiskamer een spelletje te doen of een gesprekje te voeren. Maar het mag ook een wandeling of een uitstapje etc. zijn. Wie heeft er tijd om dit op woensdag- of vrijdagmiddag te doen?
  • WijZ Welzijn zoekt een enthousiaste vrolijke vrijwilligster voor een ontmoetingsgroepvan jonge vrouwen. Het gaat om vrouwen in de leeftijd van 20 jaar en ouder.

Deze en andere vacatures vindt je op vrijwilligerssteunpuntommen.nl. Volg het Vrijwilligerssteunpunt Ommen ook op Facebook en Twitter.

Vrijwilligerssteunpunt Ommen is gevestigd in het gemeentehuis Ommen aan de Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen en te bereiken via emailadres vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl en tel: 14 0529.

Inloop elke maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten