Peuter & ouderochtend op De Kardoen

Op vrijdag 17 april houdt De Kardoen van 9.00 uur tot 11.15 uur haar derde peuterochtend voor ouder en kind van dit schooljaar. Hiervoor worden alle kleuters en hun ouder(s) uitgenodigd, die nog dit schooljaar 4 jaar worden. Deze uitnodiging geldt zowel voor de kleuters die al ingeschreven staan, maar ook voor degenen die nog niet op een basisschool zijn ingeschreven.

 

Op deze vrijdagmorgen zijn de leerlingen van groep 1 t/m 4 vrij van school en is er op school dus alle ruimte om de kleuters en hun ouders te ontvangen. De kinderen kunnen die morgen samen met hun vader en/of moeder naar de Kardoen komen en terwijl de kleuters werken en spelen, kunnen de ouders kennis maken met de school en de aanwezige leerkrachten en vragen stellen over ons onderwijs. Voor de kinderen is er limonade en iets lekkers en voor de ouders thee/koffie en een koekje. Wij nodigen u van harte uit voor deze peuterochtend.

 
Hebt u belangstelling? Geef dan via het volgende mailadres op dat u van plan bent te komen: directie@de-kardoen.nl Graag tot ziens op vrijdag de 17e april aanstaande!

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten