Beerze Bulten organiseert wederom groot benefietconcert

Ook dit jaar organiseert Beerze Bulten in samenwerking met Van Hoorne Entertainment een tweetal benefietconcerten in het theater van Beerze Bulten. Bekende Nederlandse artiesten die zullen optreden dit jaar zijn onder andere Thomas Berge, Gerda Havertong, Dennis de Groot, Sita (als Rapunzel) en Mark Haayema.

 

Voor de jongste gasten zijn Spongebob, Fien & Teun, Peppa de big, Mike de Ridder, Dora & Diego en anderen ook van de partij. Aart Schroefdraad en Bultje het konijn ontvangen de artiesten als gasten in hun theater. Samen brengen zij verschillende bekende en Beerze Bulten liedjes ten gehore tijdens “Bultje’s grote droomshow”. Als cadeau worden er cheques uitgereikt door de Bultje Foundation aan goede doelen. Na afloop van elk concert is er gelegenheid tot een meet & Greet met de artiesten en karakters.

 
De Bultje Foundation is een stichting die in 2013 is opgericht door Beerze Bulten. Gasten van Beerze Bulten kunnen zelf doelen aandragen voor kinderen die extra aandacht en geld/middelen kunnen gebruiken. De foundation beoordeelt de aanvragen en probeert zoveel mogelijk wensen uit te laten komen. Doelstelling is om het welzijn van kinderen te bevorderen, met andere woorden, ‘Bultje laat kinderen kind zijn’. De volledige opbrengst van het benefietconcert komt ten goede aan de Bultje Foundation. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.beerzebulten.nl/benefietconcert of bij de receptie van Beerze Bulten.

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten