Vilsteren bruist: Aangepast programma

Vilsteren is rijk aan bomen en daar gaan we zaterdag tijdens Vilsteren Bruist! dankbaar gebruik van maken.In verband met de verwachte temperaturen hebben enkele aanpassingen doorgevoerd.

 

1) De rommelmarkt – die normaal naast de kerk plaatsvindt – verhuizen we naar de Siegersteeg. Iedereen die een plaats had gereserveerd zal bij aankomst naar de Siegersteeg en zijn of haar plaats wordt geleid.

2) Ook de Kunst-& Natuurmarkt wordt verplaatst. Alle kramen die normaliter in het weiland naast de molen en bij de molen staan zullen een schaduwplek krijgen in de tuin naast Huize Vilsteren. Ook zij worden bij aankomst opgevangen door het team van Vilsteren Bruist!

3) Normaliter is de markt tot 16:00 uur. Dit gaan we voor dit jaar inkorten tot 14:00 uur.

De kinderrommelmarkt blijft wel naast de gracht. Deze staan grotendeels in de schaduw. Met deze maatregelen – en die in eerdere berichtgevingen zijn aangegeven – doen wij onze best om het voor iedereen aangenaam te maken. Daarnaast zorgen we ervoor dat er veel watergespetter op de Tip plaatsvindt zodat alle kinderen zich heerlijk kunnen vermaken en de ouders onder het genot van een drankje in de schaduw kunnen genieten van alle gezelligheid.

Kortom, we laten ons niet weerhouden van het weer en maken er een geweldig bruisende dag van. Tot zaterdag a.s.!

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten