Starter en ondernemer van het jaar 2015: genomineerden bekend

Er zijn nog drie ondernemers in de race voor de titel ‘Ondernemer van het jaar 2015’. Uit alle aanmeldingen heeft de jury de genomineerden geselecteerd. Ook heeft de jury drie genomineerden geselecteerd die nog kans maken op de titel ‘Starter van het jaar 2015’. De winnaars worden in oktober bekendgemaakt.

Gedreven en succesvolle ondernemers uit de gemeente Ommen of Hardenberg, met lef en oog voor groei, duurzaamheid en continuïteit kunnen meedingen naar de Starters- of Ondernemersprijs 2015. In totaal zijn 60 (startende) ondernemers door anderen aangemeld. De jury heeft na een uitgebreide selectie per categorie drie ondernemers genomineerd die kans maken op de titel. Daarbij heeft de jury gelet op de visie en missie van het bedrijf, hoe het bedrijf omgaat met innovatie, duurzaamheid en marketing en wat het bedrijf betekent voor de gemeente Ommen of Hardenberg.

Genomineerden Ondernemer van het jaar 2015
De volgende ondernemers zijn genomineerd voor de titel Ondernemer van het jaar 2015.
– Wiecher Wonen (Ommen) wil interieurs wil creëren die het leven mooier maken en focust zich daarbij op wooninspiratie, woondroom en gastblijheid.
– Hak4t Groep (Dedemsvaart) maakt voor gebouwen in de (semi)overheid, commercieel vastgoed, industrie en agrarische sectoren lichtoplossingen waarbij lichtdoorlatende constructies in glas en/of kunststof leidend zijn.
– Dealeroccasions (Hardenberg) verzorgt totale mobiliteit voor de particuliere en zakelijke autorijder met nieuwe auto’s, occasions, bedrijfswagens, leasing, onderhoud, schadeherstel, ruitreparaties en verhuur.

Genomineerden Starter van het jaar 2015
De volgende ondernemers die vanaf mei 2012 hun onderneming zijn gestart, zijn genomineerd voor de titel Starter van jaar 2015.
– Mijn waterfabriek (Hardenberg) levert systemen voor duurzaam watergebruik op gebouwniveau.
– Watertoren Lutten (Lutten) wil de watertoren behouden en beleefbaar maken voor een breed publiek en exploiteert de toren als onder andere bed & breakfast, trouwlocatie, praktijkruimte en vergaderlocatie.
– JuDa Fashion International (Ommen) heeft een speciaal sportboxershort ontwikkeld dat gezond is om te dragen, comfortabel is en sportprestaties verbetert.

De genomineerden presenteren zich op maandag 28 september aan de jury. De jury bestaat uit ondernemer Robert Kosse (Move4Mobile), Richard Temmink (MKB Regio Zwolle) en de burgemeesters Marc-Jan Ahne (Ommen) en Peter Snijders (Hardenberg). De winnaar wordt half oktober bekend gemaakt. De verkiezing Starter en Ondernemer van het jaar 2015 wordt georganiseerd door MKB Regio Zwolle, gemeente Ommen, gemeente Hardenberg en het Ondernemersstartpunt.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten