Ponyclub Avereest organiseerde Grote Prijs

Ponyclub Avereest organiseerde op 12 september het ponyconcours in en om De Diamanthal. Er waren springruiters van BB tot ZZ en er werden ruiters geselecteerd voor drie springfinales waarbij iedere keer De Grote Prijs van Avereest centraal stond. De dressuurruiters waren aanwezig in de klasse B tot Z2. De beste over twee proeven in de klasse B,M,L,Z ontving De Grote Prijs van Avereest en een extra geldprijs.

Ons lid Lisa Joosse won in de M-dressuur met pony Viktor de Grote Prijs van Avereest. Met pony Bo werd ze eerste (195 pnt) en derde (193 pnt) in de M-dressuur, cat. CDE. De jonge amazone Amber Visser won de eerste prijs met haar pony Golden Spirit in de klasse B-dressuur, cat. AB met 186 punten. Nadieh Rens met Twister werd twee keer 1e in L1/L2-dressuur, cat. AB met resp. 203 en 196 pnt.

Anouk Westerman met C’est Tout werd eerste in de B-dressuur, cat. CDE met 197 pnt en ze werd vierdee in het B-springen, cat. DE met 81,5 stijlpnt. Paulien ten Kate won met Zita de tweede prijs in het L-springen klassiek, cat. DE. De derde prijs in het B-springen progressief, cat. ABC was voor Tessa Rumph met I Follow You en een vierde prijs in de L1/L2-dressuur, cat. CDE met 198 punten.

Een vijfde prijs was voor Lobke Smit met Rebelle in de B-dressuur, cat. CDE met 190 pnt. PC Avereest kijkt terug op een geslaagd concours die mede mogelijk werd gemaakt door sponsoren. Allen hartelijk dank voor hun bijdrage.

 

Artikel delen:
Gerelateerde berichten