OVC’21 wint in spektakelwedstrijd van Dalfsen

OVC’21 heeft in een gekke wedstrijd met 3-2 gewonnen van Dalfsen. Bij rust stond Dalfsen nog met 0-2 voor maar na negentig minuten voetbal liep OVC’21 als winnaar van het veld. In de eerste helft was Dalfsen de bovenliggende partij. OVC’21 had helemaal niks in te brengen. In de dertiende minuut stond Dalfsen al met 0-1 voor. Jeroen Kamphuis was de doelpuntenmaker.Drie minuten later was het alweer raak voor Kamphuis. Het had nog een grotere score kunnen worden voor Dalfsen in de eerste helft. In de tweede helft kwam OVC’21 terug in de wedstrijd. In de 55e minuut maakte Nick Zandman de aansluitingstreffer. Tien minuten later moet OVC’21 verder met tien man. Damon Nouri moest vertrekken van scheidsrechter Herman van Diepen. Toch scoorde OVC’21 drie minuten na de rode kaart de 2-2. Nick Zandman was weer de maker van het doelpunt.

Na de gelijkmaker moest de trainer van OVC’21 Nico Kats naar de tribune na herhaaldelijk commentaar op de leiding . Maar toch knokte OVC’21 zich terug in de wedstrijd. In de 86e minuut kopte Koen Daman OVC’21 naar de overwinning. Niet veel later werd het nog erger voor Dalfsen. Martijn Huizing kreeg ook rood en moest het veld verlaten. Dalfsen raakte de weg kwijt en kon niks meer opbrengen.

Door de overwinning stijgt OVC’21 naar plek vijf met zeven punten. Volgende week komt bij OVC’21 Broekland op bezoek. Dalfsen zakt door de nederlaag naar plek twee met negen punten. Het staat een punt achter op koploper SV Zwolle. Volgende week zondag staat er voor Dalfsen een thuiswedstrijd op het programma tegen Haarle.