Laat je genezen tijdens genezingsdienst ’t Vechtdal

“Genezingswonderen in de naam van Jezus gebeuren nog steeds.” Dat is de stellige overtuiging van Anthon van der Laak van Christengemeente ’t Vechtdal in Ommen. Op zondag 11 oktober is hij erbij tijdens de genezingsdienst ’t Vechtdal in Ommen.

Van der Laak: “De mening van predikanten dat wonderen en tekenen gestopt zijn na de tijd van de apostelen is een achterhaalde theorie die niet op de bijbel geschoeid is, noch door de praktijk in de kerkgeschiedenis wordt onderbouwd. Jezus Christus is gisteren en heden dezelfde en daarmee is Zijn opdracht om in Zijn naam op zieken de handen te leggen niet gecanceld.”

Christengemeente ’t Vechtdal houdt binnenkort een genezingsdienst in Ommen. Van der Laak is mede-oprichter van ’t Vechtdal en leider van stichting Kingdom Ministries. “Dit is niet de eerste keer dat zo’n dienst gehouden wordt in Ommen. In eerdere diensten werd iemand genezen van PDD-NOS, werd het verbrijzelde been van een jonge man genezen die van de dokter had gehoord dat hij nooit meer zou kunnen sporten. Verschil in beenlengte werd hersteld waardoor rugklachten verdwenen, mensen met fibromyalgie genazen. Daarnaast vond ook veel innerlijk herstel plaats.” Beweert hij dan dat hij mensen kan genezen? Anthon: “Nee, ik kan niemand genezen, dat kan alleen Jezus, maar ik kan wel gehoorzaam zijn door mensen de handen op te leggen, zoals Jezus ons dat leert.”

Geneest dan iedereen in zo’n genezingsdienst? Van der Laak: “Nee, maar als ik me daardoor laat tegenhouden, hoeveel zouden er dan genezen?” Aan deze genezingsdienst werkt ook Arjan Hulsbergen uit Lisse mee die in Nederland en Nepal vele wonderen heeft mogen zien gebeuren. Deze bijzondere avond, op 11 oktober, vindt plaats in het gebouw ‘De Dante’ aan de Balkerweg 3 in Ommen. De dienst begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. “Kom en neem zieken mee.”

Artikel delen:
Gerelateerde berichten