Mariënberg C1 ongeslagen kampioen

Indrukwekkende cijfers kunnen de jongens en meisjes van Mariënberg C1 overleggen. Tein wedstrijden gespeeld, dertig punten. 71 doelpunten gescoord en maar 9 goals tegen. Voor zo’n kerstrapport kreeg je vroeger een dikke kus van de juffrouw van.

Nu vielen bloemen, een rondrit op de huifwagen door de beide dorpen, patat en de complimenten van tientallen juichende supporters het C1-team ten deel. Natuurlijk legden de gebroeders Luuk en Gezinus Hofsink de basis voor het kampioenschap maar onderschat ook niet de inbreng van vlaggert – en meestergangmaker Gerwin Veltink.

Het trio smeedde een onverslaanbaar team. Waarvan Akte! Alleen Gramsbergen C2 vormde een directe bedreiging maar de roodzwarte brigade sloeg alle aanvallen af. Afgelopen zaterdag kon de vlag in top. Bij winst op HHC was het kampioenschap een feit. De zenuwen waren daar, zoals het altijd is en altijd zal blijven bij een kampioenswedstrijd, maar al gauw verdwenen de zenuwen als sneeuw voor de zon.

Zelfs Sinterklaas kwam nog even kijken met zijn zwarte pieten. Na 2 x 35 minuten stond er 10-0 op het scorebord en wist het eltal van trainer Luuk Hofsink dat de vlag in top kon. Het bleef nog lang erg gezellig op het Westerpark. Jongens en meiden, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap.Dik en dik verdiend. (AD)

Artikel delen:
Gerelateerde berichten