Wie wil aanschuiven op 12 februari bij eet mee?

Eet Mee Ommen wil mensen met een kleine beurs in de gemeente Ommen de gelegenheid geven om te gast te zijn bij een avondmaaltijd in huiselijke sfeer.

 

Er kunnen legio redenen zijn waarom je zou willen mee eten: je voelt je eenzaam of je hebt nauwelijks geld te besteden aan eten of je wilt je verhaal kwijt of je wilt er gewoon even tussenuit of vul maar aan. Eet Mee Ommen biedt een platform voor gasten en gastgezinnen om elkaar op deze manier te ontmoeten.

 

Hoe werkt het? Woon je in de gemeente Ommen, heb je een kleine beurs en wil je als gast aanschuiven? Of ken je iemand in je omgeving die dat zou willen? Bij elke oproep op Facebook om mee te eten, kun je je als gast opgeven via eetmeeommen@gmail.com
Maar wees er snel bij: want wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er wordt geen maaltijdvergoeding van de gasten gevraagd.

 

Wil je 1x per maand of zo nu en dan gastgezin zijn? Stuur een e-mail met je naam, adres, data & tijden en hoeveel personen er kunnen aanschuiven naar: eetmeeommen@gmail.com
Ook mensen met een kleine beurs kunnen zich als gastgezin aanmelden. Eet Mee Ommen zorgt voor een oproep op Facebook en totstandkoming van de afspraak.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten