Foto: Eigen foto

Succesvol koudste pinkstertoernooi Tennisclub Ommen

Hagel, wind en gelukkig ook zon tijdens het zesendertigste en tevens koudste pinkstertoernooi van Tennisclub Ommen. Die kou weerhield de honderdvier deelnemers er niet van om met marathon matches de toeschouwers van schitterend tennis te laten genieten.

Dat de spelers die tegen elkaar uit kwamen goed tegen elkaar opgewassen waren bleek wel uit de vele drie setters die gedurende het hele toernooi gespeeld werden. Het gevolg was dat maandagavond pas om 20.30 uur de prijzen konden worden uitgereikt. Wethouder Ko Scheele, die al om 17.00 uur aanwezig was voor de prijsuitreiking, kon zo nog getuige zijn van enkele finale wedstrijden.

De finale HE3, gespeeld door twee aanstormende top tennissers, werd ook weer een drie setter en eindigde uiteindelijk met een ti-break, in het voordeel van de 15 jarige Patrick Shelepov uit Enschedé. Zijn tegenspeler, de eveneens 15 jarige Boris Hrgota uit  Deventer, werd tweede in deze poule. Geïnspireerd door dit geweldige spel kijken we vooruit naar het Beeldentuin Witharen Pinsteropen 2017

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten