Foto: Eigen foto

Het nieuwe seizoen van Jeugdtheaterschool Ommen staat voor de deur!

Verplaats je eens in een andere rol, verdiep je in een ander karakter, werk met andere gemotiveerde kinderen een lesjaar lang aan een mooie voorstelling en speel deze uiteindelijk in een theaterzaal. Wanneer je hier enthousiast van wordt, dan is de Jeugdtheaterschool Ommen precies wat voor jou!

Kinderen die serieus geïnteresseerd zijn in theater, musical en podium opgelet: het nieuwe lesseizoen van de Jeugdtheaterschool Ommen gaat in september weer van start. In de Carrousel worden theaterlessen gegeven die bestemd zijn voor alle jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, te zingen en te dansen en die niet bang zijn om op een podium te staan.

Het lesjaar bestaat uit 24 wekelijkse lessen van 1½ uur en staat onder leiding van ervaren docenten die weten waar ze het over hebben. Er wordt gewerkt aan de hand van een speciaal geschreven script waar alle kinderen een bepalende rol spelen.

Natuurlijk wordt het lesseizoen afgesloten met een spetterende voorstelling, die gespeeld wordt voor publiek! Kennismaken kan op de proeflessen die gegeven worden op 9 september 15:45 – 17:00 uur in de Carrousel Ommen.

Opgeven voor een gratis proefles of het lesjaar kan via de website jeugdtheaterschoolommen.

Artikel delen:
Foto's 2
Foto: Eigen foto
Gerelateerde berichten