Boekstartcafé leest voor over de herfst

Woensdag 26 oktober wordt er in het Boekstartcafé voorgelezen over de herfst. Het boek ‘Fiet wil rennen’ staat centraal: Fiet houdt van rennen maar de harde wind maakt het wel heel moeilijk.

Na het voorlezen gaan de kleintjes zelf aan de slag, hoe maak je wind en hoe kun je de wind laten zien? En mocht het heel hard waaien dan gaan ze natuurlijk naar buiten om de echte wind te voelen.

Boekstartcafé Ommen

Boekstartcafé Ommen is een initiatief van Bibliotheek Ommen en Consultatiebureau Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland, speciaal voor ouders met kinderen van nul tot vier. Eénmaal in de drie weken is er een themaochtend. Er wordt dan een korte presentatie, workshop of activiteit georganiseerd. Vanzelfsprekend zijn de kinderen van nul tot vier jaar bij alle Boekstartochtenden welkom. De ochtenden zijn vrij toegankelijk, de gratis koffie en limonade staan klaar.

Openingstijden

De tijden van het Boekstartcafé zijn van 10:00 uur – 11:00 uur, inloop vanaf 9:45 uur. Voor meer informatie over het Boekstartcafé kan men terecht bij de Bibliotheek Ommen of bij het Consultatiebureau Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland in Ommen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten