Van alles te doen op NL DOET, Ommen doet mee!

Op vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart is het NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in en rond Ommen is weer van alles te doen. De NL DOET klussen beginnen al aardig vol te lopen, maar er zijn nog veel meer mensen nodig om alles in de gemeente Ommen door te laten gaan. Tot nu toe zijn er al 231 aanmeldingen binnen, maar er worden nog 198 vrijwilligers gevraagd!

Hebt u een dagje over om tuinbankjes te plaatsen bij de Kinderboerderij, het schoolplein aan te pakken bij basisschool de Kardoen of de bestrating aan te leggen bij het Bostheater? Helpt u mee om het hekwerk rondom buurthuis Vinkebuurt op te knappen, schoon te maken bij scouting Van Pallandt en of gevelpanelen te maken bij Stichting Ommer Bissingh? Houdt u van tuinieren, dan kunt u terecht bij de Baalderborg groep of wilt u de ontdektuin uitbreiden bij CBS het Koloriet?

Stichting Vechtgenoten biedt de mogelijkheid voor een gezellige verwenmiddag, Evenmens organiseert op vrijdag een kick-off bijeenkomst wandeling voor mensen met dementie en bij wijksteunpunt Nijhenhaghen komt de buurt bij elkaar voor een muzikale middag.

Houdt u van fysiek werk, waar je gelijk resultaat van ziet? Bij Landstede Welzijn wordt het jongerencentrum opgeknapt, bij mixed Hockeyclub Ommen wordt onderhoud verricht aan het clubhuis, bij het Thomashuis wordt de dagbestedingsruimte opgepimpt, bij gymnastiekvereniging Energy wordt de ruimte van de toestellen opgeknapt, het schoolplein van Domijn Peuterspeelzaal wordt opgepimpt en bij diverse speeltuin- en buurtverenigingen wordt geklust. Wilt u aan de slag op 10 en 11 maart? Er zijn 35 klussen aangemeld voor NL DOET, Ommen doet mee! U bent van harte welkom.

Ga ook lekker aan de slag, individueel, met uw bedrijf, school, sportclub, vriendengroep, familie, gezin of buren. Zoek een passende klus op: nldoet.nl/ommen. U kunt zich daar direct aanmelden. Of neem contact met op met het Vrijwilligerssteunpunt Ommen, intermediair voor NL DOET, Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen. Telefoonnummer: 14 0529. Mailadres: vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten