Zwemvierdaagse in Openluchtbad Olde Vechte

Van dinsdag 4 juli tot vrijdag 7 juli organiseert Openluchtbad Olde Vechte de Zwem4daagse De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water.

oor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom organiseert Openluchtbad Olde Vechte dinsdag 4 juli tot vrijdag 7 juli de Zwem4daagse. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen. Kinderen tot 10 jaar zwemmen een afstand van 250m (10 baantjes) per dag. De rest zwemt 500m (20 baantjes) per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen zoals powerboat racen, wasdroger schieten, duiken, verloting, muntjes duiken enz. Voor het complete programma kijk op www.openluchtbadoldevechte.nl.

Meedoen
Geïnteresseerden kunnen zich voor 1 juli opgeven via www.openluchtbadoldevechte.nl of bij het bad. De kosten voor deelname bedragen bij inschrijving via internet €5 per persoon bij inschrijven aan de kassa €7,50 per persoon. Er kan dagelijks gezwommen worden tijdens de reguliere openingstijden. De activiteiten vinden plaats tussen 18.30u en 20.00 uur. De organisatie van de Zwem4daagse is in handen van stichting Openluchtbad Oldevechte, in samenwerking met de KNZB.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten