Activiteiten Openluchtzwembad Olde Vechte in Ommen

De vrijwilligers werkzaam bij het openluchtzwembad Olde Vechte hebben het voor elkaar. Er worden de komende anderhalve week twee activiteiten georganiseerd. Het midzomernachtzwemmen was vorig jaar een succes en wordt dan ook op vrijdag 24 juni 2016 georganiseerd op het zwembad.

Er zullen diverse activiteiten zijn. Kijk voor dit evenement vooral even op de website: www.openluchtzwembadoldevechte.nl en op social media. De Zwem4daagse is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, vriendinnetjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond. Daarom organiseert het openluchtzwembad van 28 juni tot en met 1 juli 2016 dit evenement.

Zwemmen en blijven zwemmen is belangrijk voor de veiligheid, maar het is ook een sociaal en sportief. Zwemmen is een activiteit die bijna door iedereen gedaan kan worden en sluit niemand uit. Om de zwem4daagse extra leuk te maken is er een thema aan verbonden. Dit jaar duiken de figuren uit de Disney film Finding Dory op tijdens de Zwem4daagse. Zwembad de Olde Vechte roept iedereen op om mee te doen met de Zwem4daagse met de bekende uitspraak van Dory: “blijf maar zwemmen”. Natuurlijk ga je de hoofdrolspelers uit de film Finding Dory terug zien.

Tijdens de zwem4daagse kan je kiezen om een afstand van 250 meter, 500 meter of 1.000 meter per dag te zwemmen. Er kan dagelijks gezwommen worden van 09:00 uur tot 11:00 en van 17:00 uur tot 20:00 uur. Als beloning voor jullie prestaties krijgt iedereen op de laatste dag natuurlijk een medaille, een Finding Dory pin én een kaartje om Finding Dory in de bioscoop te gaan zien. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen zoals muntjesduiken, buikschuiven, snoephappen, een loterij en nog veel meer. Vrijdag 1 juli sluiten we de zwem4daagse spetterend af.

Meedoen? Schrijf je je dan snel in via de website www.openluchtbadoldevechte.nl, hier staat een link die u doorstuurt naar de site van de zwem4daagse van de KNZB. Vanaf 15 juni kun je je ook inschrijven aan de kassa van het zwembad aan de Zeesserweg 12a te Ommen. De kosten voor deelname bedragen €5,00 per persoon via onze website en €7,50 aan de kassa.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten