Theaterlessen én danslessen bij de Jeugdtheaterschool Ommen

Op 15 en 22 september kun je kennismaken met onze theaterlessen, lessen klassiek Ballet en theaterdans. Naast leren acteren kun je in het nieuwe seizoen ook leren dansen op het podium.

Bij de jaarcursus theater voor kinderen van 8 t/m 12 jaar ligt de nadruk op acteren, met daarnaast aandacht voor zang en dans. Tijdens de lessen is er ook ruimte voor extra drama-oefeningen en uitstapjes naar andere theaterdisciplines zoals improvisatie, het maken van een videoclip of toneel-vechten. Werk met andere gemotiveerde kinderen een lesjaar lang aan een mooie voorstelling en speel deze uiteindelijk in het theaterde theaterzaal!

Tijdens de jaarcursus theaterdans voor kinderen van 8 t/m 12 jaar komen houding, lenigheid, coördinatie en spierversterking aan bod. Theatraal gebruik van de ruimte, presentatie, dansplezier en choreografie zijn belangrijke lesonderdelen. Door de kleinschaligheid van de danslessen is er veel persoonlijke aandacht.

Klassiek Ballet wordt aangeboden voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Spelenderwijs werken we met de kinderen aan de basishouding, bewustwording van het lichaam, ritmes, muzikaliteit, gebruik van de ruimte, het evenwicht te ontwikkelen en de spieren te versterken. Dansbeleving en plezier staan voorop!

Kom kennismaken in de Carrousel op 15 september voor de danslessen en op 22 september voor de theaterles. Kijk op www.jeugdtheaterschoolommen.nl voor de tijden en om je op te geven!

Artikel delen:
Foto's 3
Gerelateerde berichten