Vrijwilligers VacatureBank Ommen week 38

In Ommen worden veel activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. Vrijwilligerssteunpunt Ommen presenteert op vrijwilligerssteunpuntommen.nl het aanbod van vrijwilligers en de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken.

In deze rubriek een greep uit vraag en aanbod:

  • Vluchtelingenwerk Ommen zoekt maatschappelijk begeleiders om vluchtelingen met een verblijfsstatus te ondersteunen en wegwijs te maken in Ommen, helpen met de thuisadministratie en bekend maken met de Nederlandse normen en waarden.
  • Evenmens, informele zorg voor elkaar is voor 1 dagdeel in de week op zoek naar een oppas/gezelschap voor een meneer met dementie.
  • Vechtgenotenhuis zoekt een gastvrouw/gastheer voor het ontvangen van de gasten, het verzorgen van de koffie en het aannemen van de telefoon.

Deze en andere vacatures vindt je op vrijwilligerssteunpuntommen.nl. Volg het Vrijwilligerssteunpunt Ommen ook op Facebook en Twitter.

Vrijwilligerssteunpunt Ommen is gevestigd in het gemeentehuis Ommen aan de Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen en te bereiken via emailadres vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl en tel: 14 0529.

Inloop elke maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten