Lemele geen moeite met MVV

Lemele heeft de thuis wedstrijd tegen MVV met een zakelijke 2-0 winst afgesloten. De teams staan respectievelijk eerste en laatste op de ranglijst en dit grote verschil was terug te vinden op het veld.

 

Lemele begon sterk aan de wedstrijd en de eerste kans van het thuisteam was ook gelijk raak. Hendrie ten Kleij maakte de openingstreffer voor Lemele. De wedstrijd leek al onbegonnen zaak te zijn voor MVV en deze openingstreffer leek te duiden op een pijnlijke middagje. Lemele tankte ook vertrouwen van de vroege treffer. Het team speelde geduldig en combineerde er zo nu en dan lustig op los. Kansen kwamen er dan ook voor de koploper, maar de kansen werden gemist of gekeerd. De druk van Lemele hield aan en MVV werd ver op de eigen helft gedrukt. In de 35ste minuut maakte Lemele het gat nog groter. Weer was het Hendrie ten Kleij die vakbekwaam afrondde. Hiermee kwam de eerste helft ook tot rust.

 

In de tweede helft probeerde MVV zich meer te verzetten. Ze kregen van Lemele hier ook iets meer ruimte voor. Lemele hoefde zich minder in te spannen en leek al met het hoofd bij de volgende wedstrijd te zijn. Toch bleven de kansen meer voor het kwalitatief betere Lemele en had de score ook verder kunnen oplopen. MVV haalde uit zijn laatste zes wedstrijden ook maar één punt, dus de ploeg liep ook niet over van het zelfvertrouwen. In de laatste twintig minuten leek MVV het opgegeven te hebben en ook Lemele leek wel tevreden te zijn met deze stand. Kansen op de derde treffer voor Lemele kwamen er nog wel in de slotfase, maar de echte wil leek te ontbreken. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 eindstand.

 

Door de overwinning blijft Lemele koploper in 3D, maar DKB volgt op slechts drie punten. Voor MVV lijkt degradatie onvermijdelijk de ploeg staat namelijk laatste met acht punten achterstand op Rijssen Vooruit. Dinsdag speelt MVV alweer met een degradatieclash tegen Rijssen Vooruit. Lemele hoeft volgende week pas weer te spelen uit tegen SDC’12.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten