Lemele voor het eerst op de knieën, 2-0 verlies!

Lemele heeft na zes knappe wedstrijden, in de 7e wedstrijd van het seizoen voor het eerst averij opgelopen. In de uitwedstrijd tegen Quick ’20 uit Oldenzaal moest Lemele vooral in de eerste helft het onderspit delven.
Lemele was geen schim van wat het de vorige wedstrijden liet zien. Het speelde onzeker, kon de bal niet in de ploeg houden en werd voortdurend onder druk gezet. Een schot in de 6e minuut van William te Winkel, dat net naast verdween, bleek achteraf het enige wapenfeit van de eerste helft. Daarentegen was de jonge en fris spelende ploeg uit Oldenzaal voortdurend dreigend. Tot aan de 25e minuut kon Ruan Weelink met kunst en vliegwerk het doel nog schoon houden en was zelfs de paal nog een keer de sta-in-de-weg. Uit een corner werd simpel binnengekopt, na vermeend duwwerk, 1-0.

In de tweede helft stond er een ander Lemeler team dat we kennen vanuit de eerste wedstrijden. Quick ’20 liet zich hier echter niet door van streek brengen ook al nam de druk wel toe. Uit al deze aanvalsgolven bleek Lemele echter niet het recept te hebben om het Quick in verlegenheid te brengen. De spitsen waren moeilijk aanspeelbaar en er kwam geen enkele aanval via de diepe flanken. In de 75e minuut had Henri ten Kleij nog de beste kans op de gelijkmaker toen hij vanuit een vrije trap vrij in kon koppen. De bal verdween echter net over de kruising. Quick ’20 bleef op de counter loeren en kort voor tijd werd dit loeren beloond. Het centrale duo van Lemele stond nog voorin om de gelijkmaker te forceren, waardoor de verdedigende stellingen helemaal open lagen. De spits van Quick wist hier wel raad mee en liep simpel door de defensie en rondde mooi af, 2-0.

Ondanks dit verlies staat Lemele nu op een gedeelde 4e plaats, samen met Mariënberg.
Volgende week is er een inhaalprogramma en is Lemele vrij. Hier tussendoor speelt Lemele onder de 23 op woensdag 21 oktober een wedstrijd tegen Broekland onder de 23. Dinsdag 27 oktober staat er nog een oefenwedstrijd op het programma tegen SDOL Luttenberg waar onze oud trainer Hendri Zwinselman werkzaam is. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Luttenberg om 19.45 uur.
Op zaterdag 31 ontvangt Lemele in de competitie Achilles Enschede, dat twee punten minder heeft.
Deze middag zal ook de opening van het vernieuwde sportpark plaatsvinden.

Opstelling: R. Weelink, B. Petter, H. ten Kleij, J. Talen, S. Kleinlugtenbeld, S. Warmelink, D. Kampman (M . de Lange), R. Schoenmaker, W. te Winkel (T. van Leusen), T. Woudsma, R. Kleinlugtenbeld

Door: Rene Van der Linde