Foto: Vechtdal Centraal

Ben Prins 60 jaar lid van De Broederband

Ben Prins van De Broederband Beerzerveld is zaterdagavond in het zonnetje gezet omdat hij al zestig jaar lid is van de band. De band stuurde ons een verslag van de huldiging, maar ook van het voorjaarsconcert.

 

Zaterdagavond hield De Broederband Beerzerveld haar voorjaarsconcert in sporthal De Sprong in Beerzerveld. Voorzitter Chris Stuut kon een goed gevulde zaal met publiek welkom heten. Dirigent Jan Jager en de muziekcommissie hadden een zeer aantrekkelijk programma samengesteld wat door de muziekanten prachtig werd vertolkt.

 

Ook de drumband o.l.v Yannick Bergevoet had een leuk programma in gestudeerd. Hoogtepunt van de avond was zeker de huldiging van een drietal jubilarissen van de vereniging. Chris Stuut riep na het optreden van de drumband Roelf Prins naar voren om hem te huldigen voor zijn 25 jarig lidmaatschap van de drumband, hij kreeg de KNFM speld met bijbehorende oorkonde. Vervolgens mochten Roelof Schreur en Ben Prins naar voren komen om te worden gehuldigd. Roelof Schreur is 50 jaar muzikant en daarnaast ook nog een amateur componist. Speciaal voor De Broederband had Roelof het werk Vechtstroom gecomponeerd, waarin we konden horen hoe de rivier vecht zijn beloop heeft. Ook Roelof werd de KNFM speld opgespeld met bijbehorende oorkonde.

 

Bijzondere waardering was er voor Ben Prins, die 60 jaar lid is van De Broederband. Chris Stuut roemde de inzet van Ben, als bibliothecaris maar ook voor de vele andere werkzaamheden die hij voor de vereniging vervuld. Hij kreeg de vergulde KNFM speld met 2 saffiertjes opgespeld. Natuurlijk waren er voor de jubilarissen een prachtig boeket bloemen en een attentie van De Broederband.

 

Aan het eind van dit zeer geslaagde voorjaarsconcert werden ook dirigent Jan Jager en instructeur Yannick Bergevoet in de bloemen gezet voor hun inzet. Als toegift speelde De Broederband het bekende Wiegelied van de 3J’s, wat door het publiek spontaan werd meegeklapt.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten