Winnaars actie Nationale Voorleesdagen Bibliotheek Ommen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen en de maanden daarna hebben ruim tweehonderdvijftig peuters een bezoek gebracht aan de Bibliotheek in Ommen of aan de Speelbieb in Lemele. En als de peuters niet naar de bieb konden komen, gingen medewerkers Ada en Gerda naar de peuters toe.

 

De kleintjes werden voorgelezen uit het prentenboek van het jaar ‘Boer Boris gaat naar zee’ en er werd verteld over de bibliotheek. Ook kreeg elke peuter een tasje met inhoud mee voor thuis. Voor nieuwe leden was er een presentje en elke peuter kon een bon inleveren om in aanmerking te komen voor een geschenkexemplaar van het prentenboek van het jaar.

Uit al de namen van de nieuw ingeschreven peuters en al degenen die een deelname bon ingevuld hebben, zijn twee namen getrokken. Zoe Schutte en Rivkah Horsman, beiden twee jaar, zijn de gelukkige winnaars van het prentenboek van het jaar ‘Boer Boris gaat naar zee’.

 

Voorlezen voor jonge kinderen is uitermate belangrijk, het helpt bij de taalontwikkeling, vergroot de woordenschat en stimuleert het zelfvertrouwen van het kind. De Bibliotheek draagt graag haar steentje daaraan bij.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten