Vilsteren kansloos onderuit

Vilsteren heeft vanmiddag met 4-0 verloren van Mariënheem. Vilsteren kon niet het goede gevoel van vorige week meenemen naar Mariënheem. Vorige week speelde Vilsteren gelijk tegen Langeveen. Het was het eerste puntje in meer dan vijf maanden tijd voor Vilsteren.

Vilsteren was geen partij voor Mariënheem. In de zeventiende minuut schoot Niels van Schooten de eerste treffer al binnen voor Mariënheem. Vier minuten later was het al 2-0 voor Mariënheem. Remy Velderman was de doelpuntenmaker.

Ook in de tweede helft kon Vilsteren geen vuist maken tegen Mariënheem. Drie minuten na rust was het alweer raak voor Mariënheem. Van Schooten maakte zijn tweede doelpunt van de middag. In de 67e minuut scoorde Rinse Kleverkamp de 4-0 voor Mariënheem.

Door de nederlaag blijft Vilsteren op de laatste plek staan in 5A. Vilsteren kan niet meer hoger eindigen. Nummer twaalf Manderveen heeft vijf punten meer dan Vilsteren. De laatste wedstrijd van het seizoen voor Vilsteren is een thuiswedstrijd tegen SDOL.