Jeugd maakt muziek bij Crescendo Ommen

Wist je dat meer dan de helft van de Crescendo-leden jongeren zijn? Wist je ook dat bij Crescendo heel veel soorten instrumenten gespeeld worden? Zo hoor je in het jeugdorkest trompetten, hoorns, saxofoons, klarinetten, fluiten en hobo.

 

In de jeugdmalletband klinken allerlei soorten trommels en marimba’s. Vrijdag 22 mei om half 7 houdt muziekvereniging Crescendo een gratis inloopworkshop voor kinderen vanaf acht jaar in het clubgebouw aan de Van Reeuwijkstraat 36. Dan kan je alle instrumenten een keer proberen onder deskundige begeleiding.

Wil je nog meer zien en meemaken van onze jeugdmuziek? Tijdens de repetities van maandag 1 en dinsdag 2 juni kan je komen kijken en luisteren hoe andere jongeren het doen en de sfeer proeven. Ouders kunnen dan van de aanwezige jeugdcoördinatoren informatie krijgen over muziekles.

1 juni, 18:00 – 19:15, Jeugdblazers
2 juni, 18:45 – 19:15, Jeugdslagwerkers

Als je na de schoolvakantie op muziekles wilt, kan je je tot 14 juni opgeven bij de vereniging. De lessen van de professionele docenten, worden door de HaFaMO georganiseerd. Voor meer informatie kan je terecht op www.crescendo-ommen.nl of info@crescendo-ommen.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten