Foto: Vechtdal Centraal

Jody van Wallinga opent nagelstudio in Ommen

Een nieuwe set gelnagels, nail art, natural nails. Het kan allemaal bij Jody’s Nails in Ommen. Begin juni opende de nagelstudio van Jody aan de Slagenkampweg 9 in Ommen.

 

Jody is pas 21 jaar en razend enthousiast om haar eigen nagelstudio tot een succes te maken. “Mijn doel is om steeds vernieuwend te zijn. Daarom volg ik ook nog steeds workshops en cursussen om nieuwe technieken te leren. De opleiding tot nagelstyliste heb ik gevolgd bij Nail Academy Nicolle te Zuidwolde.”

 

Bij Jody’s Nails kan je terecht voor allerlei behandelingen. “Ik plaats gelnagels van het merk Magnetic, maar ook een gelpolish behandeling op natuurlijke nagels of kunstnagels is mogelijk”, vertelt Jody. Haar nagelstudio beschikt over meer dan vijftig verschillende kleuren.

 

Jody’s Nails is gevestigd in het pand “Pascale” aan de Slagenkampweg 9. In dit pand zit ook kapsalon Pascale en ook Jody’s moeder heeft daar sinds 1 maart een eigen salon als medisch pedicure en schoonheidsspecialiste “Salon Selina”. De verscheidenheid binnen het pand maakt het perfect mogelijk om op één dag meerdere afspraken te maken. Neem voor een afspraak contact op met Jody via: 06-15952834.

 

“Kijk en like ook mijn facebookpagina Jody’s Nails”, sluit Jody af. “Daar staan steeds nieuwe foto’s van nagels en ook zal ik hier nieuws en acties vermelden.”

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten