7de Editie ‘Explosion Festival’ wordt deze zomer een feest van jeWelste!

Inmiddels is het Explosion Festival niet meer weg te denken uit de Ommer zomerfeest-kalender. Ook deze zomer laten dance en house dj’s het Vechtdal weer op haar grondvesten schudden. “Het is elk jaar weer een uitdaging, maar ook deze keer hebben we een te gekke line-up bij elkaar gekregen”, aldus de organisatie Stichting Explosion Festival.

 

Explosion 2015 gaat verder waar de vorige editie eindigde, zoals altijd eigenlijk. Vrijdag 3juli zal op het nieuwe evenemententerrein op de Voormars in Ommen, waar vorig jaar het Explosion Festival voor het eerst in het weekend plaatsvond, de meest te gekke dance en dj-acts van dit moment worden getoond. Ook regionaal talent bieden we een podium. Uiteraard trapt het dj-duo Mister Fuzz en Delight, resident dj’s van Explosion, het feest af. Daarna wordt het één groot feest met verschillende stijlen dance muziek; zoals dubstep, house, eclectic, trap, moombahton, hardstyle en nog veel meer.

 

Een feestavond vol met een mengelmoes aan dance varianten. “Dit mooie feest wordt ook dit jaar gebouwd door de bezoekers samen met toffe namen uit de dance- en technowereld”. Namen als NAFFZ (van het label van DJ Hardwell), GirlsLoveDJs, LNY TNZ en Giocatori (onlangs nog gewerkt aan een remix met Nicky Romero) sieren het affiche van de zevende editie van het festival. Voor de hele line-up Explosion Festival 2015, check de website.

 

“Sinds de nieuwe Drank- en Horecawet moeten we anders controleren op de leeftijd van onze gasten. Iedereen blijft welkom natuurlijk,” zegt de organisatie. “Wel gaan we tickets verkopen. Zo ben je verzekerd van toegang tot Explosion Festival en zo houden wij de controle over een tof feest! Tickets koop je via de website of bij een van de Primera winkels bij jou in de buurt.”

Voor meer informatie hierover, kijk op de site.

Artikel delen:
Video 1
Video: Explosion Festival 2015 - Official Trailer
Foto 1
Gerelateerde berichten