Ommen klaar voor Explosion Festival

De Voormars in Ommen is vrijdag 3 juli voor de tweede maal het toneel voor hėt feest van het Vechtdal, Explosion Festival. Het feest dat inmiddels zijn zevende editie gaat beleven, staat nog in de steigers, maar belooft nu al wederom een topfeest te worden. De namen zijn bekend en de kaartverkoop is gestart.

Wat begon als een festival op het Vrijthof en daarna de Markt als afsluiting van de jongerendag van de Bissingh, is inmiddels een op zichzelf staand evenement. “De kinderschoenen zijn inderdaad wel uit ondertussen,” zegt de organisatie van het festival. “We zijn verhuisd van de Markt naar de Voormars en tegenwoordig verkopen we zelfs tickets.”

Samenwerking met partners als de Provincie Overijssel, Gemeente Ommen, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Fonds voor de Podiumkunsten houden de prijs voor tickets laag. “Early bird tickets koop je online via de website voor vijf euro (ex. fee).

“David Ghetto, Naffz ft. Mc Sherlock, Giocatori, Cesqeaux, Puinhoop Kollektiv, Girls Love DJs en de LNY TNZ hebben al toegezegd Ommen op zijn kop te komen zetten. De kaartverkoop gaat hard. Je zal er op tijd bij moeten zijn, want deze party wil je echt niet gaan missen. Nieuw is de afterparty in Poolcafé CLEES, vanaf 00:30 tot 03:00 uur.

Op www.explosionfestival.nl vind je alle namen van de artiesten en alle informatie over de kaartverkoop. De organisatie zal de komende weken in de kranten en op haar sociale media kanalen extra informatie bekend maken.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten