Bargzangers zingen in het Bostheater

Komende zaterdag treden de Bargzangers op in Ommen. Vanaf 20.00 uur schallen de klanken van het koor door het Bostheater. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Mannenkoor De Bargzangers is door de jaren heen uitgegroeid tot een genootschap van zo’n vijftig man. Zangtechnisch ondersteund door accordeonisten, een drummer en een gitarist. In dit mannengezelschap is Mieke Bruins de dirigent die de zingende kerels op maat en bij de les houdt. Het repertoire van de Bargzangers is zeer divers. Van een klassieker als de Zuiderzeeballade tot Mijn dierbaar Salland en van Weisse Rosen aus Athen via Mull of Kintyre naar Whiskey in the Jar.
Ga dat zien in het bostheater van Ommen, in het amfitheater pal achter het recreatiepark. Bezoekers kunnen in de nabijheid van het amfitheater parkeren. Het theater is bereikbaar via de ingang van recreatiepark Besthmenerberg en vanaf de parkeerplaats Steile Oever aan de Hammerweg. De route naar het amfitheater is met padwijzers aangegeven. Kijk voor meer informatie op www.bostheaterommen.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten