Kapsalon uit Ommen in de Top 3 Beste Leer/Stage Bedrijf

Kapsalon Ladies Only is in de race voor Beste Leer/Stage Bedrijf 2015. Het bedrijf uit Ommen behoort tot de top 3 van Nederland. Op 21 september wordt de award uitgereikt en bekend gemaakt of het beste leerbedrijf uit de kappersbranche uit Ommen komt.

Initiatiefnemer van de verkiezing van het Beste Leer/Stage Bedrijf 2015 voor het kappersbedrijf is CNV Vakmensen. De verkiezing heeft als doel om aandacht te vragen voor de verbetering van de leeromgeving van stagiaires en leerlingen, het motiveren van goed werkgeverschap en om de verbinding tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven te versterken.

De vakjury heeft alle inzendingen beoordeeld en hier een top 3 uit gekozen. Naast Ladies Only uit Ommen zijn dit Hairstyling & Visagie By Maily uit Heerlen en Hairforce 1 uit Gennep. Deze kappersbedrijven zijn gekozen omdat ze o.a. een sterke, heldere visie hebben op het opleiden van medewerkers en stagiaires/leerlingen in het eigen bedrijf. Een ander criterium is het opleidingsklimaat, waarin de stagiaires/leerlingen de verantwoordelijkheden krijgen die ze kunnen dragen. Hierin is gekeken of ze de ruimte krijgen om te leren, zich te ontwikkelen en cursussen/trainingen kunnen volgen.

De vakjury bestaat uit Willem Kruithof van CNV Kappers, Patricia Burggraaf van Stichting Haarwensen, Teus Brand van de brancheorganisatie ANKO en Yvonne Struikenkamp van CNV Vakmensen. De verkiezing voor het beste leerbedrijf is een onderdeel van de ‘Verkiezing van de Leukste Kapsalon’. Op 21 september worden alle awards voor deze verkiezing uitgereikt.

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten