Wandeling voor ouders van kinderen met autisme!

Ervaringen opdoen, ideeën uitwisselen, horen en gehoord worden. Daar draait het in het kort om bij  het project OASE, Ouders Autisme Steunen Elkaar, dat is opgezet door de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg. Projectmedewerkers Herma Spoolder en Inge Blankenvoorde houden zich actief en met veel enthousiasme bezig met diverse activiteiten van OASE.

Binnen het project OASE worden voor ouders van kinderen met autisme (ASS) wandelingen georganiseerd. De ervaring is dat ouders bij elkaar aan een half woord genoeg hebben en dat ze erkenning en herkenning ervaren.

Op vrijdagochtend 4 september wandelen we in Nijverdal. We starten om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Hotel Dalzicht, Grotestraat 285 in Nijverdal. Na ’n uurtje wandelen praten we verder onder het genot van een kop koffie. Ouders van kinderen met autisme uit de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand en Wierden kunnen deelnemen aan deze wandeling.

Tijdens de wandelcoaching worden ervaringen uitgewisseld en wordt informatie gegeven over autisme. De ervaring is dat ouders van kinderen met autisme de contacten met elkaar zeer waardevol vinden!

Trek uw (stoute) schoenen aan en geef u op: Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg te Nijverdal

Tel: 0548-638830, Inge Blankenvoorde of Herma Spoolder, projectmedewerkers hspoolder@vrijwilligethuiszorg.nl

Artikel delen:
Gerelateerde berichten