Foto: Vechtdal Centraal

Plameco vergroot showroom!

Van ZZP’er in de bouw naar expert op het gebied van plafonds. Kevin Buitenkamp (27) en Patrick Schuurman (26), nu bijna een jaar de eigenaren van Plameco Vakbedrijf Ommen, gingen voor een carrièreswitch. Het bleek een gouden zet.

Buitenkamp en Schuurman leerden elkaar kennen als collega’s bij een bouwbedrijf. En dat klikte, want toen de twee verder gingen als ZZP’er in de bouw werd er veel samengewerkt. De zaken gingen goed, maar dat weerhield de mannen er niet van een nieuwe uitdaging aan te gaan.

“Er stond een meneer van Plameco op de stoep. Ze zochten ondernemers die een vestiging in de omgeving van Ommen wilden starten”, vertelt Buitenkamp. Plameco maakt plafonds voor consumenten en bedrijven. Dit zijn plafonds die onder het oude plafond gemonteerd worden, inclusief luxe verlichting en lijsten.

De jonge ondernemers kenden de Plameco-plafonds eigenlijk alleen van naam, maar ontdekten al snel dat het een ideaal product is. “Het is snel klaar, afneembaar en je hoeft nooit meer te schilderen”, vertelt Schuurman. Buitenkamp ziet ook enkel voordelen. “Ik merkte in mijn werk als ZZP’er dat klanten vaak opzien tegen een verbouwing omdat het rommel geeft en lang duurt. Met een Plameco-plafond ga je in een dag van schrootjes naar een strak, modern plafond.”

Het enthousiasme van de mannen werkt aanstekelijk, want amper een jaar nadat Plameco haar deuren aan de Van Ruisdaelstraat in Ommen opende, is het bedrijf al veel klanten rijker. De showroom is daarom sinds kort dubbel zo groot geworden. “Er is veel vraag naar de plafonds en we hebben allerlei nieuwe lichttechnieken in onze collectie”, aldus Buitenkamp. En plannen voor de toekomst? “Nog meer klanten van een professioneel advies voorzien. Want een tevreden klant, dat is wat dit werk zo mooi maakt.”

Kom op onze Plafondshow! Op 4,5 en 6 september!
vrijdag van 10 tot 13uur
zaterdag van 10 tot 17uur en
zondag van 13 tot 17 uur

Plameco Vakbedrijf Ommen
van Ruisdaelstraat 23 b
7731 SW Ommen

www.plamecovakbedrijfommen.nl

Artikel delen:
Gerelateerde berichten