Zondagochtend wandeling vanaf Buurtboerderij het Oosterbroek

Buurtboerderij het Oosterbroek en de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, organiseren op zondag 13 december een winterwandeling voor vitale/ jong dementerenden en mantelzorgers in het mooie buitengebied en de bosrijke omgeving van Luttenberg.

Het Oosterbroek is een historische boerderij en ligt in het buitengebied van Luttenberg (gemeente Raalte). De buurtboerderij biedt ondersteuning aan kwetsbare burgers in de gemeente Raalte en omliggende gemeenten, in het bijzonder aan mensen met beginnende dementie. De Vrijwillige Thuiszorg draagt zorg voor ondersteuning van mantelzorgers en vrijwilligers.

Ze starten de wandeling op 13 december op boerderij het Oosterbroek, Heuvelweg 48 te Luttenberg om 10.30 uur met een kopje koffie en vertrekken daarna. Het maken van een ommetje of een pittige wandeling behoren tot de mogelijkheden. Deelnemers kunnen zich opgeven of spontaan binnen komen lopen.

Deelname is gratis. Na afloop is het mogelijk een kop soep en een broodje te eten. Het is de bedoeling in 2016 elke eerste zondag van de maand een wandeling of meerdere wandelingen te organiseren. Daarvoor is de Vrijwillige Thuiszorg op zoek naar vrijwilligers die deze wandelingen willen voorbereiden en begeleiden.

Voor informatie en/of aanmelden kunt u contact opnemen met Thea ten Have, projectmedewerker Vrijwillige Thuiszorg, e-mail: ttenhave@vrijwilligethuiszorg.nl of telefonisch 0548-638830 mobiel 06-46282123 of bij Buurtboerderij het Oosterbroek info@buurtboerderijhetoosterbroek.nl tel 0572-745046.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten