Foto: Eigen foto

Beerze Bulten verkozen tot Glamping van het jaar

Vrijetijdspark Beerze Bulten is op woensdag 13 januari verkozen tot Glamping van het jaar. De prijs werd uitgereikt op de Vakantiebeurs in Utrecht. Beerze Bulten werd uit ruim zeventig inschrijvingen door de vakjury van Kids Vakantiegids genomineerd voor de prijs.

De vakjury bestaat uit Frank Oostdam (Directeur ANVR), Philipp Goos (CEO Zoover) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids). Bij het nomineren letten de juryleden onder andere op het totale reisaanbod, de persoonlijke aandacht voor vakantiewensen van de doelgroep, de mate waarin het verblijf is gethematiseerd, het activiteitenprogramma en de aandacht voor duurzaamheid. Een andere belangrijke pijler was de score voor kindvriendelijkheid van de organisaties op Zoover Vakantiebeoordelingen.

Eigenaar van Beerze Bulten Gerrit-Jan Hagedoorn: ”Beerze Bulten is al geruime tijd bezig met het populaire thema Glamping. Onze luxe voorzieningen en accommodaties, het 5 sterren sanitair, de wellness faciliteiten en de prachtige omgeving maken Beerze Bulten de perfecte plek om het Glamping gevoel te ervaren. Het mogen ontvangen van deze award is een prachtige beloning voor ons harde werken en de inzet met betrekking tot Glamping”.
Artikel delen:
Foto's 2
Foto: Eigen foto
Gerelateerde berichten