Welkom bij RondOmmen!

RondOmmen is een nieuwssite voor en door Ommenaren. Wij brengen het laatste nieuws, maar ook nieuws wat lekker luchtig is en met een knipoog. In Dalfsen heeft dit al tot een groot succes geleid: www.dalfsennet.nl DalfsenNet bestaat ondertussen al 6 jaar en juist het nieuws van de straat en de inwoners maken het tot een groot succes en dit brengen we nu naar onze buren in Ommen.

Waarom dan RondOmmen? Wij geloven in een lokale nieuwssite welke zich geheel richt op de nieuwe media, ofwel online! Online bied zoveel voordelen, zo zijn we niet gebonden aan pagina’s en hoeven we hierdoor geen items te schrappen. Jij komt met jouw club of organisatie in beeld voor heel Ommen! Daarnaast gaan we 4x per jaar een magazine uitbrengen welke huis-aan-huis verspreid wordt. Inderdaad, niet wekelijks, maar 4x per jaar een glossy magazine met leuke items en verdiepingen over Ommen.

Maar we zoeken meer! Kom jij wat leuks tegen onderweg? Een mooie foto van de laatste ontwikkelingen in het centrum of een leuk weetje? Stuur dit gerust op! Verwacht geen saaie lange gesprekken op deze site, lekker luchtig met foto’s van inwoners! Wedstrijdverslagen, acties, jubilaris, een aankondiging of gewoon leuke nieuwtjes? Vanaf heden is er in Ommen een nieuw medium waar je dit allemaal kwijt kan: RondOmmen.nl

Kortom: Alles wat nieuwswaarde heeft mag je vanaf nu sturen naar: redactie@rondommen.nl

Volg ons ook op Facebook en Twitter!

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten