Boekstartcafé Ommen presenteert ‘Boer Boris’.

Woensdag 11 februari komt Boer Boris naar het Boekstartcafé in de Bibliotheek Ommen.  Bibliotheekmedewerker Gerda Wermink gaat vertellen over Boer Boris die naar zee gaat. Hij neemt van alles mee, de koeien, de varkens, het schaap, zijn broertje en zusje, veel te veel om op te noemen. Kom gezellig kijken wat Boer Boris allemaal mee neemt en wie weet mag jij ook op de trekker!  De ochtend begint om 9.30 uur, inloop vanaf 9.15 uur. De deelname is gratis.

Boekstartcafé Ommen

Boekstartcafé Ommen is een initiatief van Bibliotheek Ommen en Consultatiebureau Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland, speciaal voor ouders met kinderen van nul tot vier, dat elke woensdagochtend plaats vindt. Er wordt dan voorgelezen, er kan gezellig een kopje koffie gedronken worden, ervaringen worden uitgewisseld en men kan in alle rust boekjes uitzoeken om mee naar huis te nemen. Iedere tweede woensdag van de maand is er een themaochtend. Er wordt dan een korte presentatie, workshop of activiteit georganiseerd. Vanzelfsprekend zijn de kinderen van nul tot vier jaar bij alle Boekstartochtenden welkom.

Openingstijden

De tijden van het Boekstartcafé zijn van 9.30 – 10.30 uur, inloop vanaf 9.15 uur. De themaochtenden hebben dezelfde tijden. Voor meer informatie over het Boekstartcafé kan men terecht bij de Bibliotheek Ommen of bij het Consultatiebureau Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland in Ommen.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten