Creatieve workshops keramiek en schilderen

Lijkt het u leuk om te leren boetseren of schilderen? Meld u dan aan voor de workshops keramiek en/of schilderen in februari en maart.

 

Onder leiding van Alexandra Veneman en Marlous Klekamp gaan er weer workshops keramiek en schilderen van start. De workshops worden gegeven op de vrijdagmiddag op 13 en 20 februari en 6, 13, 20 en 27 maart. Locatie is Het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg 5d in Ommen. Onder de noemer ‘vrije expressie’ kan er geboetseerd worden of geschilderd met acryl en andere materialen. De workshops zijn bedoeld voor iedereen die in zijn of haar leven op één of andere manier te maken heeft (gehad) met rouw en verlies.

 

Lijkt het u leuk om één of meerdere workshop(s) te volgen? Dan kunt u zich aanmelden. Dit kan per workshop, maar er is ook een mogelijkheid om in te schrijven voor alle zes workshops. Er is ruimte voor maximaal 10 personen per middag. De kosten voor de hele middag bedragen € 20 inclusief alle materialen. Heeft u vragen over de workshops dan kunt u bellen naar 0529 451463 (Alexandra Veneman). Opgeven kan via Atelier Vechtgenoten 06-39032263 of via email vechtgenoten@live.nl. Voor meer informatie www.vechtgenoten.nl

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten