Zwembad Carrousel behaalt opnieuw Keurmerk Veilig & Schoon

Met trots heeft zwembad Carrousel opnieuw het Keurmerk Veilig & Schoon in ontvangst genomen. Tijdens recente controle bleek zwembad Carrousel de zaken goed op orde te hebben en werd het Keurmerk opnieuw voor de komende drie jaar afgegeven. Het Keurmerk Veilig & Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden.

Kwaliteitseisen
Het Keurmerk Veilig & Schoon toetst verschillende kwaliteitseisen die volgens de wet op zwembaden van toepassing zijn. Het zwembad moet plannen en documenten, zoals toezicht- en ontruimingsplannen, schoonmaakplannen en inspectierapporten van technische installaties, op orde hebben. Met het behalen van het Keurmerk laat zwembad Carrousel zien dat er aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne wordt voldaan.

Keurmerk voor zwembadbranche
Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden. Het Keurmerk wordt uitgegeven door de Stichting Zwembadkeur. Op dit moment zijn ruim tweehonderd zwembaden in het bezit van het Keurmerk Veilig & Schoon.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten