Foto: Eigen foto

VV Mariënberg D2GD kampioen

Maandagavond kwart over vijf was het heel rustig op het sportpark van V.V. Marienberg, de kampioenswedstrijd van de D2GD stond op het programma tegen juventa ‘12. Wat waren zij allemaal zenuwachtig. Bij aankomst in Wierden werden ze onthaald door heel veel toeschouwers die hun kwamen aanmoedigen.

Na een intensieve warming up waren zij er klaar voor, ze wisten dat ze alleen bij winst kampioen waren. Ze begonnen de wedstrijd een beetje rommelig en kwamen hierdoor al gauw op een achterstand 0-1, waren we allemaal wakker? Ze wisten wat hun te doen stond en gingen er als een team voor. Gelukkig kregen ze na twintig minuten voetballen een terechte penalty mee wat zuiver door de spits werd benut 1-1, dit bleef ook de ruststand.

In de rust werden ze goed opgepept door de leiders en begonnen gretig aan de tweede helft met als doel winnen. Na een kwartiertje kwam dan toch eindelijk de treffer en werd het 1-2. Daarmee was helaas de wedstrijd nog niet klaar, ook Juventa bleef drukken op de 2-2, die ze ook maakten maar helaas voor hun het was buitenspel. Het bleef lang 1-2 maar door het drukken van MariËnberg kwam eindelijk de verlossende 1-3, nu wisten ze het zeker, ze hebben de wedstrijd rustig uitgespeeld, met als gevolg terechte kampioenen!

Artikel delen:
Gerelateerde berichten