Rommelmarkt en paarden knuffelen

Op zondag 29 mei van 10:00 uur tot 17:00 uur organiseert men een rommelmarkt bij ’t Olde manegepeerd. Ook kan men tijdens deze dag met paarden knuffelen.

De koffietafel staat klaar en een gift is welkom. Zin in een broodje? Ook dat kan. Neem ook een kijkje bij de tweedehandsspullen. Hier zit vast en zeker iets voor u bij!

De opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de manege’s van hun rust genieten. Tussen de tweedehandsspullen zit altijd wel iets voor u. Bij de manege geven ze graag uitleg over de opvang van paarden.

U bent van harte welkom om kennis met ze te maken. Aan de inwendige mens is ook gedacht, want de koffie en koek staat voor u klaar. Ook kunt u de paarden borstelen en mag u kunt u zelf appels/ brood of wortels meenemen om ze te voeren.

Manege ’t Olde manegepeerd is een inzamelpunt voor oude inkt cartridges en kleding, dus ook dat kunt u meenemen tijdens een bezoekje aan de rommelmarkt. Adres: Beukenlaan 2, in de grote schuur te Dalmsholte. Kijk voor meer informatie op www.manegepeerd.nl.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten