Week van de loopbaan

Op woensdag 21 september houden wij van 19:30 uur tot 22:00 uur een gezamenlijke inloopavond om informatie te geven over ons werk en wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Ik houd mij met meynkracht bezig met loopbaanbegeleiding. Keuzes maken in je loopbaan, dat is geen gemakkelijke opgave in deze tijd. Het zoeken naar balans tussen werk en privé, het behouden van je energie of het zoeken naar een passende plek voor jou op de arbeidsmarkt. Waar begin je? Dit zijn vragen waarvoor je bij mij terecht kunt.

In de week van 19 tot en met 25 september is de Week van de Loopbaan. Loopbaanprofessionals van Noloc (beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals) openen hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag. Op woensdagavond 21 september open ik mijn deur voor iedereen die een vraag heeft over zijn of haar loopbaan. Kom geheel vrijblijvend langs voor informatie en advies.

Tijdens de inloopavond kun je o.a. een korte loopbaancheck doen (hoe sta je in je werk?) en staat er een leuke goodybag voor je klaar. Daarnaast geldt in de week van de loopbaan de volgende actie:

 **Besluit je in de week van 19 t/m 25 september 2016 om een loopbaantraject bij mij te volgen, dan krijg je 5% korting op de totaalprijs**.

Heb jij belangstelling voor deze inloopavond of ken je iemand die hiervoor belangstelling heeft? Meld je aan via Facebook, mail of via mijn website. Vanaf 19:30 uur ben je welkom en staat de koffie of thee voor je klaar! Tot ziens op 21 september.

Wie werken er op Vermeerstraat 10?

-Liesbeth Baas, zij werkt met essentiële oliën. Om fysiek, emotioneel en mentaal goed te functioneren, is het belangrijk dat je in balans bent. Aurahealer Liesbeth Baas zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen.

-Marjolein Bröring van Buro Lein, zij werkt met reflexintegratie, motorische ontwikkeling en beelddenken. Zij werkt met kinderen die leer- en gedragsproblemen ervaren.

-Ilse Kodden van meynkracht, ik houd me bezig met loopbaanbegeleiding.

Ilse Kodden
meynkracht, Loopbaanbegeleiding
info@meynkracht.nl
www.meynkracht.nl
06-38228478

Artikel delen:
Gerelateerde berichten