Bijzondere nachten

Evenmens, informele zorg voor elkaar (voorheen Vrijwillige Thuiszorg) weet uit ervaring dat familie die thuis zorgt voor een zieke zeer gebaat kan zijn met extra ondersteuning in de nacht. Familie kan dan rustig doorslapen in de wetenschap dat er iemand is voor hun naaste en houdt hierdoor overdag energie over om dan de zorg weer op zich te nemen.

Evenmens is regelmatig op zoek naar bijvoorbeeld een zorgvrijwilliger die bij een zorgvrager willen zijn die net is ontslagen uit het ziekenhuis en nog niet alleen ’s nachts thuis kan zijn.

De zorg ’s nachts kent haar eigen specifieke sfeer en wordt door zorgvrijwilligers als heel bijzonder ervaren. Het kan gaan om een eenmalige inzet of een inzet voor enkele nachten. Als zorgvrijwilliger krijg je een basiscursus aangeboden en word je begeleid door een zorgcoördinator. Indien van toepassing wordt er kilometervergoeding aan je verstrekt. Er wordt zorgvuldig gekeken naar een situatie die het best bij je past.

Woon je in de gemeente Dalfsen, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte (gebied Heino), Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand of Wierden en heb je interesse, neem dan contact op met Ina Versmissen van Evenmens, Constantijnstraat 32A, Nijverdal 0548 – 638 830 of via mail iversmissen@evenmens.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten