Eieractie Activiteitencommissie Hessenwegkerk

Ook dit jaar houdt de activiteitencommissie van de Hessenwegkerk weer haar jaarlijkse eierverkoop. Naast de verkoop van eieren gaan de dames van de cadeautjesmarkt commissie aan de slag om mooie paasdecoraties zoals deurkransen, bloemstukken en paasbakjes te maken.

Voor het maken van deze bakjes is de commissie nog op zoek naar geschikt groen zoals kronkelhazelaar, buxus, etcetera. Dit kan vooraf worden ingeleverd in de Esch bij de Hessenwegkerk. Ook kunnen mensen die het leuk vinden om mee te helpen de paasdecoraties te maken zich aanmelden bij de activiteitencommissie. Deze prachtige paasdecoraties zullen, net als de eieren, worden verkocht voor het goede doel.

De opbrengst van deze actie gaat ook dit jaar weer naar de ‘Vrienden van Hospice ’t Huis aan de Vecht’ in Hardenberg. Jaarlijks moeten de Vrienden van het Hospice zo’n € 25.000 – € 30.000 bij elkaar brengen om de continuïteit van het hospice te kunnen garanderen. De activiteitencommissie wil hieraan graag haar steentje bijdragen want zij vinden dat er in het hospice op een bijzondere wijze zorg gedragen wordt voor de gasten en hun familie.

Bestelling eieren 

Eieren kunnen tot en met 3 april worden besteld door uw bestelling voorzien van naam, adres en aantal eieren in de bus bij de Hessenwegkerk te deponeren. Om de prijs hoeft u het in elk geval niet te laten; 10 eieren kosten € 2,50 – 30 eieren hebt u al voor € 7,00 en een potje tokkelroom kost € 4,00. Daarnaast is er op 7 april nog gelegenheid om eieren in de ‘losse verkoop’ te komen halen bij de Hessenwegkerk.

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten