Koffieochtend stomazorg Saxenburgh Groep met thema flexibiliteit

Op woensdag 11 maart organiseren de stomaverpleegkundigen van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg, onderdeel van de Saxenburgh Groep, weer een informatieve ‘koffieochtend’ voor dragers van een stoma en hun familie.

 

Het thema ‘flexibiliteit’ in relatie tot stomazorg staat deze keer centraal. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en vindt plaats in ‘t Paviljoen bij het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg.

In een ontspannen sfeer wisselen dragers van een stoma hun ervaringen uit met elkaar en met de zorgprofessionals. De stomaverpleegkundigen van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis geven desgewenst adviezen. Een leverancier van stoma hulpmiddelen licht toe wat de term ‘gezondheidswinst’ inhoudt en toont de nieuwste kneedbare middelen. Namens de Nederlandse Stomavereniging vertelt Con de Man over de bezoekdienst van de vereniging. De bijeenkomsten worden altijd goed bezocht en zijn vooral gezellig, zo is de ervaring. De Saxenburgh Groep is in het bezit van het groene vinkje van de Nederlandse Stomavereniging. Dit betekent, dat de stomazorg voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen, na te lezen op de website www.stomavereniging.nl.

 

Koffieochtend stomazorg: Woensdag 11 maart 10.00 – 12.00 uur, in ’t Paviljoen bij het Röpcke-Zweers Ziekenhuis, Hardenberg. Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden, bij voorkeur per e-mail: info.convatec@convatec.com, of telefoon (0800) 022 44 44 (gratis). Deelname is gratis.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten