Kickboksen nieuwe rage bij Beerze Bulten

In Beerze is deze maand gestart met het geven van kickbokslessen. De lessen zijn gericht op alle leeftijden en niveaus en worden gegeven door instructeurs van Fitness Beerze Bulten. Afgelopen week vond onder grote belangstelling de aftrap plaats van deze nieuwe groepsles.

Kickboksen is, in tegenstelling tot vechtsporten als worstelen en boksen, nog een relatief nieuwe sport maar sinds kort bezig met een grote opmars. Vooral in het westen is deze intensieve work-out in korte tijd uitgegroeid tot een populaire groepsles. Fitness Beerze Bulten voorziet in een toenemende behoefte in het Vechtdal en voegt de les toe aan haar huidige aanbod van groepslessen.

Kickboksen is een effectieve work-out, waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende boks- en traptechnieken. Hierbij wordt doorgaans geen fysiek contact gemaakt. Het biedt een intense beleving en is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, conditieniveau en boks-ervaring.

Bij kickboksen wordt er in groepsverband gewerkt aan de conditie, verbranding, krachtopbouw en het ontladen van stress en spanning. Fitness Beerze Bulten biedt de les meerdere keren in de week aan en is ook toegankelijk voor niet-fitnessleden. Inschrijven is nu mogelijk via www.beerzebulten.nl.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten